Despre Noi

Hepato - Endogastrologie

Am dezvoltat acest proiect din dragoste pentru pacienti si din dorinta de a le oferi un mediu in care acestia sa se simta respectati. Am fost incurajata de catre colegi cu bogata experienta in medicina privata si am reusit sa-l pun in practica prin infiintarea S.C. ENDOGASTROHEP SRL  Vom exercita activitatea in sistem privat, pacientii fiind ingrijiti la cel mai inalt nivel.
Pentru a evita timpul de asteptare, stabilim - exceptand cazurile de urgente - examinarile si tratamentele printr-o programare la un anumit termen. Termenul poate fi stabilit personal in timpul perioadei de consultatii, telefonic sau  pe e-mail.


FILOZOFIA NOASTRA

Competenta medicala si empatia sunt principiile fundamentale ale activitatii noastre.

In centrul fiecarei consultatii sta convorbirea detaliata prin care va  ascultam intrebarile, va intelegem asteptarile si impreuna dezvoltam o strategie terapeutica. Sanatatea, nevoile  si asteptarile dumneavoastra stau in centrul activitatii noastre.

Stabilim un concept terapeutic care este adaptat individual la nevoile,asteptarile si  starea dumneavoastra de sanatate. Despre eventualele tratamente necesare si alternativele acestora va lamurim detaliat, astfel incat, sub indrumarea noastra, veti putea lua deciziile  pentru sanatatea dumneavoastra.

Descarca CV Alexandrina Constantin