Evis III - Aparatura GastroenteorologieCentrul a fost gandit si proiectat ca o unitate ambulatorie de gastroenterologie si a fost dotat tehnic cu echipamente noi si moderne de diagnostic si tratament. In primul rand , a fost achizitionata o linie moderna de videoendoscopie cu monitor plat de inalta rezolutie si endoscoape flexibile apartinand uneia dintre cele mai noi generatii de la Olympus(Evis Exera II). Pentru spalarea si dezinfectarea endoscoapelor suntem dotati cu un lavoar aseptic cu instalatie de apa sterila prin microfiltrare si cu o masina manuala de dezinfectie Olympus, care asigura maxima igiena a aparatelor. Acolo unde este posibil folosim materiale de unica folosinta, dar beneficiem si de un sterilizator modern.
Pentru efectuarea examinarilor ecografice am achizitionat un aparat modern  SONOACE X8 dotat cu sistem Doppler si posibilitate de examinare cu substanta de contrast.

Incaperile  largi si complet climatizate ale sediului nostru, sunt accesibile comod prin intermediul unui lift. Beneficiem si de un spatiu de refacere separat pentru un cat mai bun confort al pacientilor dupa investigatii. Cladirea in care se afla centrul nostru poseda spatii suficiente de parcare gratuita.


IGIENA  CENTRULUI

Reprocesarea endoscoapelor va urma condiitiile stricte de sterilizare si dezinfectie conform normelor recomandate de catre " Societatea Romana de Endoscopie Digestiva " si de catre " Societatea Europeana de Endoscopie Gastrointestinala"(ESGE) si " Societatea Americana de Endoscopie Gastrointestinala"(ASGE) care au elaborat ghiduri speciale in acest sens. Noi vom folosi un lavoar aseptic si instalatiile pentru apa sterila prin microfiltrare -  TEHNOASEPT - fabricate de TEHNOPLUS MEDICAL si autorizate de catre Ministerul Sanatatii si o masina manuala OLYMPUS. Pentru sterilizarea instrumentarului suntem dotati cu un sterilizator modern.